1
In de haven
4
Het dichtknopen van het net
7
De garnalen kor
10
Het halen van het net
13
De opvoerband
16
De binnenkant van de sorteertrommel
19
De ingang van de kookmachine
22
De garnalenzeef
25
Goede Hygiene
28
Handen desinfecteren
31
Het dekspoelen
34
Het vullen van de kisten
37
Dagverse Garnalen
2
Het uitvaren
5
Het uitzetten van de netten
8
De visuitgang
11
Het openen van het net
14
De spoelgoot
17
De buitenkant van de sorteertrommel
20
De uitgang van de kookmachine
23
Het koelen van de garnalen
26
ISO-22000 vereiste
29
De nalezer
32
Het desinfecteren
35
Het koelruim
38
Gepelde garnalen
3
De netten aan het dek
6
Het uitzetten van de tuigen
9
Het spoelen van het net
12
Het legen van het net
15
De invoer van de rauwe garnalen
18
De automatische kookmachine
21
De spoelmachine
24
De koeltank
27
Zeep en alcohol voor het desinfecteren
30
Handmatig nalezen
33
De temperatuur in het koelruim
36
Het laden en lossen
39
Het eindproduct