Het proces van de vangst

 1

In de haven

 4

Het dichtknopen van het net

 7

De garnalen kor

10

Het halen van het net

13

De opvoerband

16

De binnenkant van de sorteertrommel

19

De ingang van de kookmachine

22

De garnalenzeef

25

Goede Hygiene

28

Handen desinfecteren

31

Het dekspoelen

34

Het vullen van de kisten

37

Dagverse Garnalen

 2

Het uitvaren

 5

Het uitzetten van de netten

 8

De visuitgang

11

Het openen van het net

14

De spoelgoot

17

De buitenkant van de sorteertrommel

20

De uitgang van de kookmachine

23

Het koelen van de garnalen

26

ISO-22000 vereiste

29

De nalezer

32

Het desinfecteren

35

Het koelruim

38

Gepelde garnalen

 3

De netten aan het dek

 6

Het uitzetten van de tuigen

 9

Het spoelen van het net

12

Het legen van het net

15

De invoer van de rauwe garnalen

18

De automatische kookmachine

21

De spoelmachine

24

De koeltank

27

Zeep en alcohol voor het desinfecteren

30

Handmatig nalezen

33

De temperatuur in het koelruim

36

Het laden en lossen

39

Het eindproduct